Troubles, troubles ;-)
Hello!
Na het bonecarve avontuur ben ik vertrokken naar Raglan. Wat een heerlijke-hippie plaats.
Ik ' woon' deze week ik het tuinhuisje van Jane en Martin, een engels stel dat is vergeten terug naar huis te gaan ;-) Wat leuk is, is dat zij beiden in gezondheidswetenschappelijk onderzoek werken. Veel om over te kletsen dus. In ruil voor wat schilderwerk en wat onkruid wieden zorgen zij vooronderdak en eten (en Martin kan errug goed koken) en er blijft genoeg tijd over voor andere leuke dingen zoals lezen in het zonnetje en surfen! Mijn tuinhuis is ook niet zomaar een tuinhuis maar een heerlijk kamertje aan een riviertje met koeien in het weitje en een geweldige veranda waar ik 's ochtends yoga oefeningen doe. (zwijmel)
Raglan is bekend om zijn links-afslaande (of zoiets, klinkt altijd beter in engels) golf.... Niet dat je daar veel van merkt. Ook is de wind erg geschikt voor Kitesurfen. Dikke pret hier dus. Al zoekende naar mijn maatje Marc die zijn telefoon weer eens kwijt was kwam ik hem per ongeluk in de supermarkt tegen. Hij wist niet dat ik in Raglan was en ik niet dat hij in de supermarkt werkte. Leuke verrassing dus en een logeeradresje voor de komende week. Hoef ik niet eens voor te werken en ook hij kan lekker koken. haha..
Maar goed, troubles. De keuze is reuze. Met Emma, Helen en Rae zouden we naar de Coromandel vertrekken dit weekend. Op het laatste moment heeft Rae die trip voor een ander moment geboekt, weet Helen het nog niet zeker en heeft Emma een 2 daagse bustour geboekt waar er nauwelijks tijd is om rond te kijken. En ik ben de hele week maar aan het denken; wat zal ik doen, Ayumi opzoeken in Cambridge, naar Coromandel met Emma of lekker in Raglan blijven hangen. Plannen veranderen met de dag. Aanvankelijk zou ik in Raglan gaan werken voor een kayaktour organisatie maar die willen me een heel seizoen houden. Daar heb ik geen tijd voor ;-) Prioriteiten stellen in je vakantie heet dat. LOL!
Dus nu is het de komende weken surfen in Raglan en in het hoge noorden (met Rae), stappen met Marc tot in de vroege uurtjes om vervolgens toch maar eens naar Ayumi te gaan want staat al zolang op de agenda en dan nog tijd te kort want op 10 januari vertrek ik alweer naar Australie! pff.... Nou allemaal, ik hoop dat je je nu realiseert dat je beter dagelijks naar kantoor kan gaan in Nederland. In ieder geval kom je dan niet voor deze ' moeilijke' keuzes te staan.
Ciao!
Heej Uk!
Een geweldige mannier om ons hier te laten weten dat je beter kan genieten van het leven dan je te pletter te werken!
Met de keuze van je aanhef van je stukje dacht ik dat je op zn minst drie benen had gebroken!
Geniet maar lekker!
Ik vraag me af of je het Nederlandse leven straks "als" je terug komt als EEN GROTE teleurstelling en een saaie boel gaat ervaren...
Lieve zoen mir x
Hahaha,
Ja tuurlijk idd veel beter om gewoon richting werk te gaan ipv die enorm lastige keuzes te moeten maken...
Je verhalen zijn iig weer heerlijk om te lezen.
Kisz
Hi,
nou nou iets enthousiaster over aussie mag je ook wel zijn hoor ;-) hihi.
ennuh je kan zeggen wat je wilt, maar op kantoor moet ik ook prioriteiten stellen dus het lijkt me bij jou daar een leukere ambiance om dat in te doen. kortom ik geloof je niet ;-)
kis kis
Hey Nat,
Een aantal dagen geen computer en dan je een berichtje met de tekst troubels troubels! Ik schrok wel even! Ik moest meteen weer denken aan Nat op de rug van het paard, maar goed dat kan het niet zijn want je bent volgens mij een goede amazone geworden!
Heel veel plezier met het maken van al die moeilijke keuzes (haha) Geniet er maar van!
x
Nou inderdaad ik ga liever naar kantoor, dan dat soort keuzes te maken, verschrikkelijk... ik heb dan ook een bloekhekel aan vliegen dus mijn keuze is redelijk snel gemaakt!
Klinkt heel rot je tuinhuis... foto's!!!!!