natalieontour.reismee.nl

Weekend@Warkworth

Frown
Het is weekend. Een weekend met extremen...

Zaterdag ochtend kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. De engelse naam ' showers' was hier zeer gepast. Als gevolg hierop leek iedereen op farm Shilo een beetje chagie. Mijn nieuwe roommate Elly zei de hele ochtend niks en een ui had nog meer uitstraling (die uitspraak kennen ze hier niet...??) en zelfs de paarden waren niet erg in hun hum. Terwijl ik mijzelf door de modder trok en daarbij probeerde om vooral niet weg te glijden of tot aan mijn knieen in de modder te stappen, probeerde de paarden aan alle kanten te bijten of zelfs te schoppen!

Yell
Ook de bezoekers waren deze dag een beetje duffe mensen. Weinig respons en beetje 'ui' uitstralingen. Om te huilen

Gelukkig klaarde het na de eerste rit, waar verbazend veel mensen waren ondanks de stromende regen, al helemaal op en kwam het zonnetje tevoorschijn. Maar ook dit mocht het humeur van zommige van mijn huisgenoten niet veranderen.

Frown

Zondag was 'way better'. We mochten een beetje uitslapen omdat we pas om 9 uur de paarden uit de wei zouden halen. Toen ik om 7 uur klaarwakker iin mijn bed lag, kon ik mij lekker nog een paar keer omdraaien, uitgebreid ontbijten en op mijn gemakkie aankleden.

De zon scheen volop dus iedereen een vrolijke bui. Op mijn roommate na dan (misschien ligt het wel aan mij

Undecided
) Toen de eerste verrassing van de dag! I.p.v het standaard orange vestje, mag ik voortaan het gele 'trainersvestje' dragen.
Laughing
Wat wil zeggen dat ik niet langer een leerling ben maar trainer. Cool ha? Wat niet wil zeggen dat ik niks meer leer natuurlijk. De bezoekers waren allemaal vrolijke mensen die met een brede lach weg gingen naar afloop. Dat geeft altijd een goed gevoel.

Toen de kerk. Het zal komen door wat ik Tim had verteld over wat ik van de mis van vorige week vond. Dat denk ik omdat de persoon die mij naar voren haalde mijn naam wist. Maar ik werd naar voren gehaald met de vraag: ' can i pray for you?' Tuurlijk. Blijkbaar maakt men zich zorgen om mij.. Bij dit gebed sta je voor de preker. Hij of zij vraagt de ' holy spirit' om zich kenbaar te maken in jou en je te helpen. Er staat iemand anders achter je om je op te vangen. Er wordt dus van je verwacht dat je naar achteren valt op het moment dat dit gebeurt. Weke knieen kreeg ik wel. Tja wat wil je als een hele kerk achter je voor jouw welzijn bid.. Maar een mooi gebaar.

Vanavond heb ik Melody laten zien hoe je een nek massage geeft. Dat moest ik wel op het hele gezin laten zien maar nu ze weet hoe het moet kan ze wellicht eens op mij oefenen.

Wink

Rody

O God! Jeetje! Naatje! Hebben ze je bekeerd?

Die nekmassages hoop ik wel goed uitgelegd, anders zit je dadelijk op een hobbelpaard omdat je niet meer op of om kan kijken!

Dat trainersvak zit schijnbaar in je bloed! :)

tanja

Gaaf zeg!

Trainer in paardrijden! Dan kun je me straks nog een hoop leren! Misschien zelfs wel een keer een ritje langs het strand! (haha).

x Tanja

angela

Ohh heerlijk lijkt me dat. Ik zou zo een weekje met je willen ruilen. Maar dat wil jij natuurlijk niet meer!!!
Goed man dat je al trainer bent. Gaat best snel. Maar jij leert ook wel snel volgens mij.

XXX Angela

Ria van den Tempel

Hoi Nathalie
Gaaf zeg als ik het zo ziet lekker vrij met de paarden zelf heb ik ook een paard gehad en gereden maar verleden jaar is ze op 38 jarige leeftijd overleden ik schrok wel van de foto waar je op een zwart paard zat het was precies mijn zwartje leuk dat je het zo naar je zin hebt maar eerlijk gezegd mis ik je wel ik wil ook even mij resultaat doorgeven ik ben in 2,5 maand 6 kilo afgevallen ik hou je op de hoogte nog veel plezier
gr Ria

Lin

Haha heb je Tim je hele leven verteld???
Flauw he??;-)
Het komt vast door je nieuwsgierige en open blik!!!
Klinkt allemaal goed Nat, en laat je niet meeslepen door die chaggie"s!!!
Kus

anne en danny

lieve nathalie, dank je wel voor de mooie kaart en de sleutelhangers.we hopen dat je het leuk hebt.
hoe vind je nieuw zeeland er uit zien?
Doe je daar ook wel eens spelletjes?
Heb je al een echte kiwivogel gezien.
Is het daar koud.
Zijn de mensen aardig voor je?

Knuffen van Anne en Danny

Ellen

Heee, Nathalie! Leuk om je belevenissen te lezen. Je snapt wel dat ik best zou willen ruilen... paardrijden in australie, dat lijkt mij wel wat.
Maar ja, ik werk maar braaf door bij Fortis!
Veel plezier nog!
Doeii
Ellen

Brenda

Hoi Nathalie,
Ik ben best een beetje jaloers als ik dit allemaal zie en lees. Ik kon helaas niet op je afscheidsborrel komen, want (niet zo leuk nieuws) ik was druk met mijn huis. Hebben ze in de fik gestoken. Alle muren, vloeren, leidingen, keuken, badkamer etc. moet eruit. Diverse zaken zijn verbrand, rest gesmolten of onder het roet.
Uithuilen en opnieuw beginnen is het devies!!

Ik hoop dat je niet te veel heimwee krijgt, maar met je moeder in het vooruitzicht en luiwammessen op de Fiji's.. moet het vast wel lukken om de maand juni door te komen.

Hoe lang blijf je op de boerderij?
Want werken met paarden en zelf paardrijden is top!! Heb zelf jaren paardgereden en vond het heerlijk.
Doe het ook elke vakantie.

Geniet van het zorgeloze bestaan en zie je snel!

x Brenda

Sudje

Ik vond toch al dat geel je beter stond! Goed he! Maakt jou ook niet uit wat je doet....je doet het allemaal goed!

Kus