natalieontour.reismee.nl

mededeling!

Ik kan het niet laten:

Al dat houthakken (kachel) , bossen omzagen (kampvuur!), geiten melken (drinken) en paardrijden. Daar word je moe van. Toch?

Ma en Martijn komen in juli en dan maken we een super gave rondreis! Daarna ga ik uitpuffen op.....Fiji!!! Jawel, het staat vast...Ik ga en wel op 30 juli! Billen bloot, cocosnoot!! Geen bier, alleen maar cocktails!

Nou fijne zomer op Bloemendaal he!!

Tongue out

Rody

Fiji... Meesterlijk!!!

God man, jij hebt echt de tijd van je leven daarzo!

Houthakken, heb ik ook een keer gedaan... Maar Nederland is zo slecht nog niet: ik koop openhaardhout hier op de hoek bij de benzinepomp, zi in een zak! HOEF IK GEEN BOOM VOOR OM TE HAKKEN!

Kampvuur? Man, ik heb CV! En het is hier zomer! Geen kachel nodig man!

Geitenmelk? Ik heb hier de AH, koop melk in 20 verschillende soorten en als ik wil nog met een smaakje ook!

Neeeeee nederlands IS zo slecht nog niet!

;-)

Sudje

Hey mop,

Billen bloot cocosnoot, ben wel benieuwd naar die foto!!!;-) De andere foto' s zijn waanzinnig. wat een uitzicht....

Wel superleuk voor je en natuurlijk voor Martijn en je moeder dat ze die kant opkomen.

Ik wilde het eigenlijk ook niet nu al zeggen, maar ik mis je wel hoor, op de positieve manier! Ik geniet mee met alle verhalen en foto's.

Enjoy!

Kus Sudje

PS (voorste kruisband is afgescheurd, sta op de wachtlijst, kan wel 3 maanden duren voor ik geopereerd kan worden)