Surfen!
Het is nu maandag ochtend. Net heerlijk ontbijtje gedaan met een duits meisje en mijn roomie. Het zonnetje schijnt dus een prachtige dag voor the famous bridge climb.,.
Zaterdag zijn we met 12 man in een busje gestapt met bbq en al en lekker gaan surfen in de buurt van Wangarei (dat is een beetje meer naar het noorden). Surfing the Ocian Pacific waves dude!! Helemaal bekaf en onder de blauwe plekken (ik kreeg een bord in mijn gezicht, heupbotten blauw van het liggen op het bord..) hebben we een prachtige zonsondergang gezien en een heerlijke bbq gehad. Onderweg naar huis lag de helft te slapen. De andere helft dronk bier...
In de avond hebben we zoals gebruikelijk een biertje gedaan op de kamer en voor ik het wist ben ik in slaap gevallen. Ik slaap hier trouwens verdacht veel. Slaap ik thuis zelden meer dan 6 uur per nacht, is het hier eerder richting de 10 uur!!! Mijn moeder zou trots op me zijn
Zondag ben ik met mijn Canadese maatje Mark naar de vulcaan hier in Auckland gewandeld. Wel een grappig gezicht zo'n diepe krater en een prachtig uitzicht over de stad. In de avond ben ik volledig van de pooltafel geveegt door deze heren. Maar vanavond pak ik ze terug!!
Nu ga ik eens kijken hoe ik naar de Fiji eilanden kan vliegen... (das natuurlijk om jullie een beetje jaloers te maken, hihi!)
Jeetje Nat, dit klinkt allemaal wel heel vervelend. Ik krijg een beetje medelijden met het feit dat je daar bent haha.
Fiji! Das mooi! dat ken ik (natuurlijk) alleen van TV, maar das best mooi schat ik zo in!
He chickie,
Wist wel dat je je direct thuis zou voelen. Maarruh, niet te veel oefenen met surfen want dan kan ik je in januari niet bijhouden.
Mijn vakantie is nog niet goedgekeurd, ik hoop deze week iets te horen.
Veel plezier en we loggen snel.
kiss
eef
chickie!wat heftig allemaal!you go girl!
Bedankt voor je lieve brief en de middelen voor de ontspanning, die ga ik straks nodig hebben!
klopt het dat ik jou niet kan smsen?hij doet het niet :(
Geniet maar minimaal voor twee!ik zit hier met dertig graden op mijn zoldertje me suf te leren...
ik ga dat smsen even uitvogelen, voor alle personal details :P
Geniet!!!
kus van je zusje
Kia Ora slaapkopje,
Slapen en surfen, wat wil een mens nog meer. Na al je leuke verhalen, hebben we maar een tuinbadje gekocht (kan ik ook een beetje surfen), dan ben ik voor m'n gevoel ook op vakantie.
Maar ja dan zit in m'n bikini, liggend op mijn rug heb ik ook een krater om over uit te kijken (weet niet of dat zo mooi is...;p)
Wanneer ga je aan je katamaran werken?
Tja over het mooie weer hoef al niet meer te schrijven, heb ik gelezen, en verders heb ik niet zoveels te melden eigenlijk.
Oja, morgen MRI voor mijn knie, so keep your thumps up!
Kus Pinda
Heyyy ...... moppie
wat geweldig mooi daar, ik kijk met verlangen uit naar nieuwe foto's en verhalen
zo te zien en te lezen vermaak je je wel in het hele verre
veel zeplier nog daar
tutjes....... (XXX), ook van ome Jo:-x